HOME_eng

ΒιογραφίαΤο μυαλό μας γυρνάει πίσω στο 1995… Όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά σήμερα. Χάθηκαν οι καταλήψεις, τα στέκια αλλά και όλη η σκηνή μοιάζει να παρακμάζει κλεισμένη μέσα σε διαχωρισμούς, προκαταλήψεις και φασαρίες. Που είναι η πλατεία Ναυαρίνου; Οι ξέφρενες μέρες όλα μοιάζουν πλέον αναμνήσεις…  Η πρώτη ανεπίσημη κυκλοφορία της μπάντας σε μορφή Demo είναι το 1996 με τον τίτλο «Αντίθεση». Ακολουθεί μία ακόμα Split κασέτα με τους «Καρκίνωμα» το 1998, με τίτλο «Εγκλωβισμένοι στην μιζέρια». Την ίδια περίοδο ξεκίνησαν οι live εμφανίσεις, με πρώτη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη, το 2000 στο Φυσικομαθηματικό, σε μια επεισοδιακή συναυλία. Ακολούθησαν ατελείωτες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, μέχρι την πρώτη επίσημη κυκλοφορία μας το 2002 με τίτλο “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ”…. Εκεί μετά από αρκετές αποχωρήσεις μελών, βρήκαμε την τελική σύνθεση της μπάντας παίζοντας μαζί για αρκετά χρόνια. Η σύνθεση ήταν Λευτέρης (φωνή) – Αγγελική (φωνή) – Ανδρέας (μπάσο) – Γιώργος (κιθάρα) – Μίχος (τύμπανα).Στην συνέχεια, για δικούς τους λόγους αποχώρησε η Αγγελική και ο Γιώργος, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από το Δημήτρη στα φωνητικά και τον Μπάμπη στην κιθάρα. Μαζί κυκλοφορήσαμε το “ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ” σε μορφή 7” βινυλίου, το 2004. Ακολούθησαν πάλι διάφορα Live, αυτή τη φορά και σε μαγαζιά. Μέχρι τότε η άποψη της μπάντας ήταν να απέχουμε από αυτά, παίζοντας μόνο σε αυτό διαχειριζόμενους χώρους. Αλλά το κόμπλεξ ορισμένων, μας οδήγησε να αναθεωρήσουμε διάφορες απόψεις που είχαμε σαν μπάντα και σαν άτομα… Συμμετείχαμε σε διάφορες συλλογές από ανεξάρτητες κυκλοφορίες, ως που φτάσαμε στο 2007 κυκλοφορώντας σε CD το “Friends For Ever… Punx For Life”. Ακολουθούν 2 ευρωπαϊκά tour σε Ιταλία-Ολλανδία – Γερμανία – Σλοβακία – Τσεχία κλπ. όπου πέρα από πολύ έντονες στιγμές που ζήσαμε, έφερε σαν αποτέλεσμα να μας ακούσουν και εκτός συνόρων αρκετά άτομα. Αμέσως μετά, στο σχήμα προστίθεται και ο Άρης σε δέυτερη κιθάρα. Φτάνουμε στο 2009….με την πρόταση για επανέκδοση της τελευταίας μας κυκλοφορίας (με διαφορετικό εξώφυλλο και artwork), σε Ευρώπη και Αμερική μέσω της “Joe Pogo Records”. Έτσι λοιπόν το 2009 κυκλοφορεί ξανά σε μορφή βινυλίου το “Friends For Ever…Punx For Life” σε 800 κόπιες.


Μετά από διαφωνίες, υπήρχαν εκ νέου αλλαγές μελών και ήρθαν στη μπάντα ο Άλεξ και ο Μιχάλης, ενώ αποχώρησε ο Ανδρέας και ο Δημήτρης. Με αυτή τη σύνθεση ηχογραφήσαμε το “LEGION OF FREAKS” (κυκλοφορία επίσης της “JOE POGO RECORDS”). Μια δουλεία με σημαντικές συμμετοχές για μας, όπως ο Σωτήρης από “ΑΔΙΕΞΟΔΟ”, ο Αρχαίος από “BOOTSTROKE” και ο Sucker από “OXYMORON/BAD Co.”, ο οποίος επιμελήθηκε και το Αrt work.

Ακολούθησαν αμέτρητα live σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποκορύφωμα την εμφάνιση μας στο Opening του “PUNK AND DISODERLY” και στο αντιφασιστικό φεστιβάλ στην Parma της Ιταλίας.

Θεωρούμε επίσης αξιοσημείωτη τη συμμετοχή του γκρουπ στο Ντοκιμαντέρ “Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων”, καθώς επίσης και τη συνέντευξη μας στο γερμανικό fanzine BRAINWASH#5”.


Και ερχόμαστε στο σήμερα…2013 με τελευταία αποχώρηση αυτή του 'Αλεξ και στη θέση του, ο Γιάννης στο μπάσο. Ξεκινήσαμε ήδη ηχογραφήσεις για το 7” split με τους Γερμανούς “TOWERBLOCKS”.

18 σχεδόν χρόνια μετά, με λάθη αλλά και με ειλικρινή στάση απέναντι σε αυτά που νοιώθαμε και νοιώθουμε ότι μας εκφράζουν… Ελπίζουμε να είμαστε εδώ άλλα τόσα…
18 YEARS OF CHAOS